1. producten
 2. DeWalt DCE800T2-QW.

DeWalt DCE800T2-QW.

5/5

DeWalt DCE800T2-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCE800T2-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCE800T2-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCE800T2-QW.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

3,9 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Professional

Omschrijving van DeWalt DCE800T2-QW.

Met de DeWalt DCE800T2-QW kun je overal makkelijk mee aan de slag. De schuurmachine werkt namelijk op accu en je bent dus niet afhankelijk van een stopcontact. Bovendien heeft de machine een lage trillingswaarde, waardoor je langer achter elkaar kunt schuren. Je kunt de schuursnelheid variëren en zo precies afstemmen op het te behandelen materiaal of de klus. De telescopische steel maakt het mogelijk om de machine aan je eigen lengte aan te passen. Zo werk je comfortabeler en kom je makkelijker bij lastige plekken. De DeWalt DCE800T2-QW schuurmachine is bovendien gemakkelijk te bedienen door het grote LCD-scherm. Hiermee krijg je een duidelijk overzicht van alle instellingen. Daarnaast is de schuurmachine voorzien van een LED-verlichting, waardoor je ook in donkere hoeken goed kunt zien wat je aan het doen bent. Heb je de schuurmachine even niet nodig? Dan kun je hem makkelijk opbergen, dankzij de praktische opbergtas.

Pluspunten
 • Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  -> Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de varieerbare snelheidsregeling. Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging

  .

  -> Je wisselt je schuurpapier razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging. Dankzij de lage trillingswaarde van 2,5 m/s voel je de trillingen nauwelijks in je arm

  .

  -> Dankzij de lage trillingswaarde van 2,5 m/s voel je de trillingen amper in je arm.

Minpunten
 • Bij zware belasting kan het toerental afnemen, waardoor je minder gelijkmattig schuurt.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCE800T2-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCE800T2-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCE800T2-QW. weegt 3,9 kg.

DeWalt DCE800T2-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCE800T2-QW. is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCE800T2-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.