1. producten
 2. BLACK+DECKER BEW220KAX-QS.

BLACK+DECKER BEW220KAX-QS.

5/5

BLACK+DECKER BEW220KAX-QS. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER BEW220KAX-QS. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER BEW220KAX-QS. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER BEW220KAX-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,61 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van BLACK+DECKER BEW220KAX-QS.

Met de BLACK+DECKER BEW220KAX-QS vlakschuurmachine verwijder je eenvoudig verf en lak van grote oppervlakken. Het comfortabele handvat heb je in twee verschillende standen, waardoor je de schuurmachine op een manier vasthoudt die voor jou het prettigst is. Met de meegeleverde 10 schuurvellen in verschillende korrelgroottes, ga je meteen aan de slag. Verwisselen van het schuurpapier doe je eenvoudig dankzij het klemsysteem. Met de stofzak wordt een groot gedeelte van het stof opgevangen. Wil je extra stof opvangen? Dan is het mogelijk om een bouwstofzuiger aan te sluiten op de stofzuigeraansluiting van de schuurmachine. Met de BLACK+DECKER BEW220KAX-QS schuurmachine is het schuren van grote oppervlakken een fluitje van een cent. Het klemsysteem maakt het verwisselen van het schuurpapier gemakkelijk en je kunt het stof met de stofzak en de aansluiting voor een bouwstofzuiger opvangen. De schuurmachine is comfortabel in gebruik dankzij de twee verschillende standen van het handvat. Bovendien krijg je 10 vellen schuurpapier in verschillende korrelgroottes meegeleverd, waardoor je meteen aan de slag kunt.

Pluspunten
 • Dit type schuurmachine is ideaal voor het schuren van trappen, grote vlakke delen, wanden en houten vloeren dankzij de rechthoekige zool

  .

  Bovendien blijft het toerental onder zware belasting gelijk, zodat je gelijkmatig kunt schuren

  .

  Je kunt meteen aan de slag dankzij de 10 meegeleverde schuurvellen.

Minpunten
 • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling is.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BEW220KAX-QS.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER BEW220KAX-QS. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER BEW220KAX-QS. weegt 1,61 kg.

BLACK+DECKER BEW220KAX-QS. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER BEW220KAX-QS. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

BLACK+DECKER BEW220KAX-QS. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.