1. producten
  2. Makita DGA504RTJ.

Makita DGA504RTJ.

5/5

Makita DGA504RTJ. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DGA504RTJ. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DGA504RTJ. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DGA504RTJ.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,5 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Opbergkoffer, Oplaadstation, Slijpschijf

Type klusser

Omschrijving van Makita DGA504RTJ.

Met de Makita DGA504RTJ ben je niet alleen verzekerd van een krachtige en betrouwbare haakse slijper, maar ook van een comfortabel gebruik. Deze slijper is uitgerust met een koolborstelloze motor, wat zorgt voor minder onderhoud en een langere levensduur. Bovendien heeft deze haakse slijper een speciale bescherming tegen binnendringend vocht en stof, waardoor je optimaal beschermd bent tegen schade. De Makita DGA504RTJ is bovendien zeer geschikt voor gebruik op locaties waar geen stroomnet is aangesloten, dankzij de werking op accu. Je krijgt met deze 18 volt haakse slijper een compacte en handige machine die zelfs de zwaarste slijptaken met een constant toerental aankan. De automatische snelheidscontrole zorgt ervoor dat je precies de juiste kracht kunt gebruiken bij elke toepassing. Daarnaast beschikt deze slijper over een heropstart- en overbelastingsbeveiliging, en een mechanisme dat de slijptol uitschakelt als hij vastloopt.

Pluspunten
  • Dankzij de accucapaciteit van 5,0 Ah kun je extra lang doorgaan op 1 lading. De herstartbeveiliging voorkomt het onverwacht starten van de hoekboorslijpmachine. Het anti-kickback systeem voorkomt terugslag van de hoekboorslijpmachine bij zware klussen.

Minpunten
  • Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DGA504RTJ.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DGA504RTJ. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DGA504RTJ. weegt 2,5 kg.

Makita DGA504RTJ. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Opbergkoffer, Oplaadstation, Slijpschijf.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DGA504RTJ. is geschikt voor een .

Makita DGA504RTJ. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.