1. producten
 2. DeWalt DCD791P2-QW + 100 delige boren- en bitset.

DeWalt DCD791P2-QW + 100 delige boren- en bitset.

5/5

DeWalt DCD791P2-QW + 100 delige boren- en bitset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCD791P2-QW + 100 delige boren- en bitset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCD791P2-QW + 100 delige boren- en bitset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCD791P2-QW + 100 delige boren- en bitset.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,7 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van DeWalt DCD791P2-QW + 100 delige boren- en bitset.

Deze DeWalt DCD791P2-QW-uitvoering is ideaal voor wie regelmatig klust. De boormachine heeft een tweegangssnelheidsaandrijving en een maximale boorsnelheid van 2000 toeren per minuut. Met de 15 verschillende koppelinstellingen kun je precies de juiste kracht instellen, afgestemd op het materiaal waar je mee werkt. De boormachine is voorzien van een LED-verlichting, waarmee je in donkere hoeken goed kunt zien waar je mee bezig bent. De 100-delige boren- en bitset biedt je een compleet arsenaal aan boren en bits voor allerlei klussen. De bitset bestaat uit verschillende maten en soorten boren en bits die geschikt zijn voor diverse materialen. Met deze set ben je altijd goed voorbereid op je volgende klus.

Pluspunten
 • Dankzij de meegeleverde boor- en bitset heb je alles wat je nodig hebt om verschillende klussen op te pakken

  .

  Met een boorcapaciteit van maximaal 40 millimeter in hout, is hij geschikt om grote boorgaten te maken

  .

  De meegeleverde DeWalt XR 18 volt accu kan ook worden gebruikt op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD791P2-QW + 100 delige boren- en bitset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCD791P2-QW + 100 delige boren- en bitset. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCD791P2-QW + 100 delige boren- en bitset. weegt 1,7 kg.

DeWalt DCD791P2-QW + 100 delige boren- en bitset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCD791P2-QW + 100 delige boren- en bitset. is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCD791P2-QW + 100 delige boren- en bitset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.