1. producten
 2. Bosch Professional GWS 18-125 V-LI (zonder accu).

Bosch Professional GWS 18-125 V-LI (zonder accu).

5/5

Bosch Professional GWS 18-125 V-LI (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GWS 18-125 V-LI (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GWS 18-125 V-LI (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GWS 18-125 V-LI (zonder accu).

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,4 kg

Standaard meegeleverd

Losse body, Opbergkoffer

Type klusser

Omschrijving van Bosch Professional GWS 18-125 V-LI (zonder accu).

De Bosch Professional GWS 18-125 V-LI (zonder accu) is een slijptol van professionele kwaliteit. Het is een licht, compact en toch krachtig apparaat die geschikt is voor veel verschillende materialen. Met een krachtige 18 volt accu (niet inbegrepen) krijg je een optimale prestatie van de slijptol. Met een toerental van 10.000 toeren per minuut is het een betrouwbare partner voor links- en rechtshandige gebruikers. De haakse slijper is voorzien van een beschermkap die eenvoudig versteld kan worden. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het werken. Bovendien is de accu beschermd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. Ook is het een handig apparaat als je op krappe plaatsen of boven lichaamshoogte moet werken. De slijptol is makkelijk te vervoeren en wordt geleverd zonder accu.

Pluspunten
 • Dankzij de werking op accu heb je alle bewegingsruimte en werk je ook op plekken zonder stroomvoorziening

  .

  Dankzij de draaibare slijpkop werk je ook in moeilijk bereikbare hoeken

  .

  Je bergt de haakse slijper netjes op in de meegeleverde L-Boxx.

Minpunten
 • De haakse slijper is niet uitgerust met softstart voor een rustige aanloop.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GWS 18-125 V-LI (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GWS 18-125 V-LI (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GWS 18-125 V-LI (zonder accu). weegt 2,4 kg.

Bosch Professional GWS 18-125 V-LI (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Losse body, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GWS 18-125 V-LI (zonder accu). is geschikt voor een .

Bosch Professional GWS 18-125 V-LI (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.