1. producten
 2. BLACK+DECKER BCG720N-XJ (zonder accu).

BLACK+DECKER BCG720N-XJ (zonder accu).

5/5

BLACK+DECKER BCG720N-XJ (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER BCG720N-XJ (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER BCG720N-XJ (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER BCG720N-XJ (zonder accu).

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,1 kg

Standaard meegeleverd

Losse body

Type klusser

Omschrijving van BLACK+DECKER BCG720N-XJ (zonder accu).

De BLACK+DECKER BCG720N-XJ (zonder accu) is een handige haakse slijper voor lichte slijpklussen in en om het huis. Met zijn 18 volt motor en 125 millimeter slijpschijf is hij krachtig genoeg om zelfs de hardste materialen aan te pakken. De 3-positie handgreep biedt je een goede grip, waardoor je gemakkelijk in de juiste houding kunt werken. Daarnaast zorgt de constante toerentalregeling ervoor dat je altijd een gelijkmatig resultaat krijgt. De herstartbeveiliging maakt de slijper veilig in gebruik en zorgt ervoor dat je geen ongelukken oploopt. Met de BLACK+DECKER BCG720N-XJ is het maken van metalen leidingen, het verwijderen van bramen of andere lichte slijpklussen een fluitje van een cent.

Pluspunten
 • Dankzij de werking op accu heb je alle bewegingsruimte en kun je ook op plekken werken zonder stroomvoorziening

  .

  Onder zware belasting houdt de slijper het toerental constant, waardoor je een gelijkmatig resultaat aflevert

  .

  Je werkt altijd in de meest comfortabele houding door de verstelbare handgreep.

Minpunten
 • De haakse slijper is niet uitgerust met softstart voor een rustige aanloop.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BCG720N-XJ (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER BCG720N-XJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER BCG720N-XJ (zonder accu). weegt 2,1 kg.

BLACK+DECKER BCG720N-XJ (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Losse body.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER BCG720N-XJ (zonder accu). is geschikt voor een .

BLACK+DECKER BCG720N-XJ (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.