1. producten
 2. Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu).

Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu).

5/5

Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu).

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,82 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu).

De Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu) accuschroefboormachine biedt meer kracht dan de 18V-21. Met 63 Nm koppel boor je gaten tot 38 millimeter in hout en 13 millimeter in metaal. Het is ook 3 millimeter meer dan bij de 18V-21. De behuizing is gemaakt van metaal, wat de machine duurzaam en geschikt maakt voor dagelijks gebruik. De Electronic Cell Protection beschermt de accu tegen volledige ontlading, waardoor je langer kunt doen met de accu. De Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu) accuschroefboormachine wordt geleverd zonder accu. Ben je al in het bezit van een accu van het Bosch Professional 18V System accu platform? Dan gebruik je deze ook op deze boormachine. Je profiteert dus van dezelfde kracht en dezelfde duurzaamheid, maar dan tegen een lagere prijs.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een hoge maximale koppel van 63 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk

  .

  De machine is onderdeel van het Bosch Professional 18V System accu-platform, zodat je één accu hebt voor al je Bosch Professional 18V System elektrisch gereedschap.

Minpunten
 • Er worden geen bits, boren of accu's meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu). weegt 1,82 kg.

Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.