1. producten
  2. Bosch Professional GBH 5-40 DCE.

Bosch Professional GBH 5-40 DCE.

5/5

Bosch Professional GBH 5-40 DCE. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GBH 5-40 DCE. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GBH 5-40 DCE. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GBH 5-40 DCE.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

6,8 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Bosch Professional GBH 5-40 DCE.

De Bosch Professional GBH 5-40 DCE boorhamer is de ideale oplossing voor al je betonwerkzaamheden. Met zijn hoge vermogen van 1150 watt en een slagkracht van 8,8 joule, is deze boormachine meer dan krachtig genoeg om zelfs de hardste ondergronden te boren. Met een maximale boordiameter van 90 millimeter en een maximale slagfrequentie van 3050 slagen per minuut, is deze boorhamer gemaakt om zelfs de meest uitdagende klussen aan te kunnen. De boorkop is voorzien van een SDS-max aansluiting, waardoor je betonboor of beitel stevig en zonder trillingen vast blijft zitten. Daarnaast is het toerental en het aantal slagen handmatig instelbaar, waardoor je altijd volledige controle behoudt over de klus. Kortom, met de Bosch Professional GBH 5-40 DCE boorhamer krijg je een extreem krachtige boormachine die het perfecte gereedschap is voor al je betonwerkzaamheden.

Pluspunten
  • De boorkracht tot maximaal 90 millimeter in beton is genoeg voor zeer zware boorwerkzaamheden. Dankzij de draaistop kun je ook gebruik maken van de combihamer voor breekwerkzaamheden. Dankzij de handige koffer is de combihamer gemakkelijk te vervoeren.

Minpunten
  • Met een gewicht van 6,8 kilogram is het moeilijk om de boorhamer/combihamer langdurig te gebruiken.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GBH 5-40 DCE.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GBH 5-40 DCE. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GBH 5-40 DCE. weegt 6,8 kg.

Bosch Professional GBH 5-40 DCE. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GBH 5-40 DCE. is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GBH 5-40 DCE. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.