1. producten
 2. Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW.

Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW.

5/5

Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW.

Merk

Stanley Fatmax

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,2 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW.

De Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW is een krachtige boor die perfect is voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Met de klopfunctie ingeschakeld, maak je grote gaten in hout en boor je zelfs door steen. De 15 koppelinstellingen stellen je in staat om gecontroleerd en efficiënt te schroeven en de 2 snelheden (0-600 en 0-2100 toeren per minuut) variëren de kracht. Het handige LED-lampje zorgt altijd voor voldoende licht, zodat je met de SFMCD721D2K-QW tot op de millimeter nauwkeurig kunt werken. De bijgeleverde accu's zijn ook inwisselbaar met ander 18 volt Stanley Fatmax accugereedschap uit hetzelfde V20 accuplatform. De boor heeft een ergonomisch ontwerp met een rubberen handgreep die het comfort en de controle verbetert tijdens het boren. De krachtige motor en het speciale design maken het ook mogelijk om te boren in harde materialen zoals beton, steen en metselwerk. De boor is ook uitgerust met een boorkop die het mogelijk maakt om de boor in verschillende hoeken te gebruiken. Met de Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW kun je dus op een veelzijdige manier boren en schroeven.

Pluspunten
 • Gebruik de machine ook voor licht boorwerk in tegels en steen door de klopfunctie aan te zetten

  .

  Met een boorcapaciteit van maximaal 40 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Je gebruikt de meegeleverde V20 Stanley 18V accu ook op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW. weegt 1,2 kg.

Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW. is geschikt voor een Professional.

Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.