1. producten
 2. BLACK+DECKER BCD003C1-QW.

BLACK+DECKER BCD003C1-QW.

5/5

BLACK+DECKER BCD003C1-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER BCD003C1-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER BCD003C1-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER BCD003C1-QW.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,755 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van BLACK+DECKER BCD003C1-QW.

De BLACK+DECKER BCD003C1-QW schroefklopboormachine is een uitstekende keuze voor de ervaren doe-het-zelver. Met een aantal solide kenmerken is de machine in staat om te doen wat je ervan verwacht. Het motorvermogen van 45 Nm in combinatie met de twee mechanische versnellingen maakt dat je tot 25 millimeter in hardhout en tot 10 millimeter in metaal, tegels, gips of zacht steen kunt boren en schroeven. De krachtige machine is compact en licht van gewicht, waardoor je comfortabel boven je hoofd kunt werken. De 1,5 Ah 18V accu die erbij wordt geleverd, is onderdeel van het BLACK+DECKER POWERCONNECT 18V accu platform. Daardoor is de accu ook uitwisselbaar met andere accu's en (tuin)gereedschappen uit hetzelfde platform. Met de BCD003C1-QW ben je direct klaar om aan de slag te gaan met je klus.

Pluspunten
 • Je gebruikt de meegeleverde BLACK+DECKER POWERCONNECT 18V accu ook op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform

  .

  Dankzij de klopfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen

  .

  Ook kun je de boormachine voor zwaar schroefwerk van dikke of verroeste schroeven gebruiken, dankzij de hoge maximale koppel van 45 Nm.

Minpunten
 • Er wordt maar één 1,5 Ah accu meegeleverd, dus je zult even moeten wachten als deze leeg is.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BCD003C1-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER BCD003C1-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER BCD003C1-QW. weegt 1,755 kg.

BLACK+DECKER BCD003C1-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER BCD003C1-QW. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

BLACK+DECKER BCD003C1-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.