1. producten
 2. DeWalt DCG405N.

DeWalt DCG405N.

5/5

DeWalt DCG405N. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCG405N. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCG405N. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCG405N.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,5 kg

Standaard meegeleverd

Losse body

Type klusser

Omschrijving van DeWalt DCG405N.

De DeWalt DCG405N haakse slijper biedt de professional kracht en duurzaamheid bij zware slijp- en afbraamklussen. Met zijn 125 millimeter slijpschijf en elektronische motorrem, wordt elke slag feilloos uitgevoerd. De motorrem zorgt ervoor dat de schijf stopt met draaien als je de machine uitzet. Bovendien voorkomt het anti-kickback systeem terugslag als de schijf vastzit. De zijhandgreep is verstelbaar in twee standen, waardoor je optimale grip hebt op de machine. Daarnaast heeft deze haakse slijper een koolborstelloze motor, gefreesde spiraalvertanding en een gaas bij de motor dat grof vuil tegenhoudt. Dit alles zorgt voor jarenlang plezier van de DCG405N. Let op: de accu wordt niet meegeleverd. Als je al ander DeWalt 18 volt gereedschap van hetzelfde accuplatform hebt, kun je deze accu ook gebruiken voor deze haakse slijper.

Pluspunten
 • De herstartbeveiliging voorkomt het onverwacht inschakelen van de haakse slijper

  .

  De schijfrem maakt het een heel veilige slijper om mee te werken, omdat de schijf na uitschakelen meteen stopt met draaien

  .

  Het anti-kickback systeem voorkomt terugslag van de haakse slijper bij zware klussen.

Minpunten
 • Er worden geen slijpschijven of opbergkoffers meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCG405N.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCG405N. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCG405N. weegt 2,5 kg.

DeWalt DCG405N. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Losse body.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCG405N. is geschikt voor een .

DeWalt DCG405N. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.