1. producten
  2. Bosch PBS 75 AE SET + schuurbandenset.

Bosch PBS 75 AE SET + schuurbandenset.

5/5

Bosch PBS 75 AE SET + schuurbandenset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PBS 75 AE SET + schuurbandenset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PBS 75 AE SET + schuurbandenset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PBS 75 AE SET + schuurbandenset.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

3,5 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch PBS 75 AE SET + schuurbandenset.

Met de Bosch PBS 75 AE SET + schuurbandenset krijg je alles wat je nodig hebt voor het perfecte schuurwerk. De 750 watt motor maakt het mogelijk om de toerentalinstelling traploos in te stellen, variërend van 200 tot 350 meter per seconde. Je hebt daarbij de keuze uit 3 verschillende schuurbanden met een korrelgrootte van 60, 80 en 100, samen met een automatisch bandsysteem dat ervoor zorgt dat de schuurband altijd in de juiste positie blijft zitten. Bovendien is de schuurband gemakkelijk en snel te verwisselen dankzij het schuurbandspansysteem. Met deze uitvoering heb je alles wat je nodig hebt voor een perfecte schuurbeurt.

Pluspunten
  • Het pakket bestaat uit een bandschuurmachine met 3 extra schuurbanden, waardoor je meteen kunt beginnen. Je hebt de controle over de bandsnelheid door middel van de variabele snelheidsregeling. Ook bij zware belasting blijft het toerental stabiel, waardoor je gelijkmatig schuurt.

Minpunten
  • Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over Bosch PBS 75 AE SET + schuurbandenset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PBS 75 AE SET + schuurbandenset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PBS 75 AE SET + schuurbandenset. weegt 3,5 kg.

Bosch PBS 75 AE SET + schuurbandenset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PBS 75 AE SET + schuurbandenset. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PBS 75 AE SET + schuurbandenset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.