1. producten
  2. DeWalt DCW200P2-QW.

DeWalt DCW200P2-QW.

5/5

DeWalt DCW200P2-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCW200P2-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCW200P2-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCW200P2-QW.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Professional

Omschrijving van DeWalt DCW200P2-QW.

De DeWalt DCW200P2-QW vlakschuurmachine is de perfecte keuze voor professionele en intensieve schuurklussen. De schuurmachine heeft een variabel instelbaar toerental van 8.000 tot 13.500 toeren per minuut. Dit zorgt voor een uitstekende controle en minimale trillingsoverdracht. Bovendien is de machine voorzien van een anti-slip handgreep en dubbele koelwaaier met tegengewicht. Hierdoor heb je meer grip en comfort tijdens het werk. Het schuurpapier bevestig je eenvoudig met klemmen of klittenband, afhankelijk van het soort schuurpapier dat je gebruikt. Met klittenband wissel je sneller tussen schuurvellen, wordt stof beter afgezogen en bereik je een hoger schuurrendement. De DeWalt DCW200P2-QW is geschikt voor stoffige omgevingen, dankzij de stofdichte schakelaar en lagers. Daarnaast worden er 2 18 volt accu's meegeleverd met een amperage van 5,0 Ah. Hiermee kun je de schuurmachine langer gebruiken zonder dat je steeds moet opladen.

Pluspunten
  • Je houdt de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Je kunt de meegeleverde DeWalt XR accu's ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en hetzelfde accu platform. Dankzij de lage trillingswaarde van 3,8 m/s voel je bij intensief schuren bijna geen trillingen in je arm.

Minpunten
  • Er wordt geen schuurpapier meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCW200P2-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCW200P2-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCW200P2-QW. weegt 1 kg.

DeWalt DCW200P2-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCW200P2-QW. is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCW200P2-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.