1. producten
 2. Dremel 8220 Platinum Editie.

Dremel 8220 Platinum Editie.

5/5

Dremel 8220 Platinum Editie. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Dremel 8220 Platinum Editie. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Dremel 8220 Platinum Editie. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Dremel 8220 Platinum Editie.

Merk

Dremel

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

0,8 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Dremel 8220 Platinum Editie.

De Dremel 8220 Platinum Editie is een krachtige roterende multitool die je voor diverse doeleinden gebruikt. Het toerental is instelbaar tussen de 10.000 en 35.000 rotaties per minuut, waardoor je veel kracht en precisie krijgt. Je kunt er bijvoorbeeld mee afbramen, slijpen en graveren. Wat deze multitool extra handig maakt, is dat je hem op een accu laadt. Je krijgt er twee meegeleverd van 12 volt 2,0 Ah, zodat je ook doorklust als één leegraakt. Bovendien krijg je er 65 accessoires bij, zodat je direct aan de slag kunt gaan met de juiste gereedschappen. Kortom, de Dremel 8220 Platinum Editie is perfect voor al je klussen in en rondom het huis.

Pluspunten
 • De multitool is geschikt voor fijnere detailwerkzaamheden dankzij de roterende beweging

  .

  De werking is zonder kabels dankzij de stroomvoorziening via de accu

  .

  Met een gewicht van slechts 0,8 kilogram is de multitool comfortabel en langdurig te gebruiken.

Minpunten
 • De LED-verlichting is niet ingebouwd en werkt op batterijen.

Veelgestelde vragen over Dremel 8220 Platinum Editie.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Dremel 8220 Platinum Editie. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Dremel 8220 Platinum Editie. weegt 0,8 kg.

Dremel 8220 Platinum Editie. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Dremel 8220 Platinum Editie. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Dremel 8220 Platinum Editie. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.