1. producten
  2. Metabo W 18 LTX 125 Quick (zonder accu).

Metabo W 18 LTX 125 Quick (zonder accu).

5/5

Metabo W 18 LTX 125 Quick (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Metabo W 18 LTX 125 Quick (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Metabo W 18 LTX 125 Quick (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Metabo W 18 LTX 125 Quick (zonder accu).

Merk

Metabo

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,4 kg

Standaard meegeleverd

Losse body, Opbergkoffer

Type klusser

Omschrijving van Metabo W 18 LTX 125 Quick (zonder accu).

Met de Metabo W 18 LTX 125 Quick heb je een slijpmachine die je makkelijk in diverse posities kunt gebruiken, zelfs in nauwe ruimtes. Door het geringe gewicht en de slanke constructie is hij gemakkelijk te bedienen. De 125 millimeter slijpschijven wissel je snel en eenvoudig, zonder gereedschap, dankzij de snelspanmoer. Ook de beschermkap verplaats je gemakkelijk zonder gereedschap. Met de softstart wordt het toerental van 8000 toeren per minuut geleidelijk opgebouwd. Daarnaast is de machine voorzien van een stofbeschermingsfilter, een overbelastingsbeveiliging en een herstartbeveiliging. Met de Metabo W 18 LTX 125 Quick kun je dus eenvoudig, veilig en met kwaliteit jouw projecten afmaken.

Pluspunten
  • Dankzij het werken op accu heb je alle bewegingsvrijheid en kun je ook op plaatsen werken zonder stroomvoorziening. De herstartbeveiliging voorkomt het plotseling aanschakelen van de klopboormachine. De softstart zorgt voor een elektronische zachte opstart en voorkomt wegspringen.

Minpunten
  • Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Metabo W 18 LTX 125 Quick (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Metabo W 18 LTX 125 Quick (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Metabo W 18 LTX 125 Quick (zonder accu). weegt 2,4 kg.

Metabo W 18 LTX 125 Quick (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Losse body, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Metabo W 18 LTX 125 Quick (zonder accu). is geschikt voor een .

Metabo W 18 LTX 125 Quick (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.