1. producten
  2. Makita BO4555K.

Makita BO4555K.

5/5

Makita BO4555K. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita BO4555K. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita BO4555K. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita BO4555K.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,1 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita BO4555K.

De Makita BO4555K is een krachtige schuurmachine die zorgt voor perfecte afwerking in korte tijd. Met zijn krachtige 14.000 schuurbewegingen per minuut kun je zelfs hardnekkig vuil en verf verwijderen. Het extra contragewicht voorkomt dat je sterk wordt belast door de trillingen, waardoor je langdurig comfortabel kunt schuren. Met een gewicht van slechts 1 kilogram is de BO4555K ook nog eens licht van gewicht. Daarnaast heeft de T-handgreep met softgrip een comfortabele grip, waardoor je de schuurmachine makkelijk kunt bedienen. Om ervoor te zorgen dat geen stof en vuil je huis en tuin vervuilt, is de Makita BO4555K voorzien van een krachtige stofafzuiging. Bovendien worden alle accessoires en schuurvellen in een nette koffer meegeleverd, waardoor je het apparaat makkelijk mee kunt nemen naar de volgende locatie. Met de Makita BO4555K kun je dus moeiteloos al je schuurklussen uitvoeren.

Pluspunten
  • Je kan zelf bepalen of je het schuurpapier vastmaakt met klittenband of een klem. Door de lage trillingswaarde van 2,5 m/s voel je de trillingen haast niet in je arm. De aan-schakelaar kan worden vastgezet, zodat je deze niet de hele tijd in hoeft te drukken.

Minpunten
  • Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over Makita BO4555K.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita BO4555K. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita BO4555K. weegt 1,1 kg.

Makita BO4555K. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita BO4555K. is geschikt voor een Professional.

Makita BO4555K. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.