1. producten
 2. Bosch AdvancedMulti 18 SystemBox (zonder accu).

Bosch AdvancedMulti 18 SystemBox (zonder accu).

5/5

Bosch AdvancedMulti 18 SystemBox (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch AdvancedMulti 18 SystemBox (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch AdvancedMulti 18 SystemBox (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch AdvancedMulti 18 SystemBox (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,4 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Toolbox

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch AdvancedMulti 18 SystemBox (zonder accu).

De Bosch AdvancedMulti 18 Systembox (zonder accu) is een krachtige multitool die je helpt bij het uitvoeren van allerlei klussen. Met de 18 Volt Bosch POWER FOR ALL accu, die je apart moet aanschaffen, heb je een krachtige multitool in handen. De Systembox waarin je de multitool opbergt, is gemaakt van duurzaam materiaal en is stapelbaar met andere Systemboxen. Daarnaast heb je de mogelijkheid een extra handvat toe te voegen voor meer controle en grip. Deze dempt de trillingen, waardoor je veel comfortabeler werkt. Met de diepteaanslag voorkom je dat je te diep in het materiaal gaat zagen. Kortom, met de Bosch AdvancedMulti 18 Systembox (zonder accu) ben je goed voorbereid op allerlei klussen in en om het huis.

Pluspunten
 • Je gebruikt de multitool voor schuren, zagen, slijpen en schrapen dankzij de oscillerende beweging

  .

  Opzetstukken kun je zonder extra gereedschap wisselen

  .

  Je kunt helemaal draadloos werken dankzij de stroomvoorziening via accu.

Minpunten
 • Er worden geen accessoires meegeleverd

  .

  ~ Er worden geen accessoires meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedMulti 18 SystemBox (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch AdvancedMulti 18 SystemBox (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch AdvancedMulti 18 SystemBox (zonder accu). weegt 1,4 kg.

Bosch AdvancedMulti 18 SystemBox (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Toolbox.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch AdvancedMulti 18 SystemBox (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch AdvancedMulti 18 SystemBox (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.