1. producten
  2. Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

5/5

Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

20 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

Met de Bosch PBD 40 + 15-delige borenset ben je klaar om te boren. Deze krachtige kolomboormachine is zeer nauwkeurig en je kunt de machine precies afstellen op het te boren materiaal dankzij de elektronische toerentalindicatie. Ook de boordiepte is makkelijk in te stellen met het aluminium draaiwiel en je kunt deze aflezen op het digitale scherm. Je werkstuk blijft altijd stabiel liggen tijdens het boren door het grote werkblad (330 x 350 x 30 millimeter) en de parallelgeleider. Door deze handige eigenschappen is de Bosch PBD 40 een ideale hulp voor elke doe-het-zelver. Met de 15-delige borenset die bij de PBD 40 wordt meegeleverd, heb je direct alles wat je nodig hebt om te boren. Deze set bestaat uit twee borenbits van 1,5 millimeter, twee borenbits van 2 millimeter, twee borenbits van 2,5 millimeter, twee borenbits van 3 millimeter, twee borenbits van 4 millimeter, twee borenbits van 5 millimeter, twee borenbits van 6 millimeter, een boorhouder en een boorhamer. Met deze set kun je direct aan de slag.

Pluspunten
  • Dankzij de 15-delige bit- en borenset kun je direct beginnen met klussen. Met de elektronische toerentalindicatie en Constant Electronic kun je het toerental instellen afhankelijk van het materiaal. Je leest nauwkeurig de boordiepte af op het digitale scherm.

Minpunten
  • Met een gewicht van 20 kilogram verplaats je de kolomboormachine niet gemakkelijk.

Veelgestelde vragen over Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. weegt 20 kg.

Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.