1. producten
 2. Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset.

Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset.

5/5

Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,2 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset.

Met de Bosch PBH 2100 RE ben je uitgerust voor allerlei klussen. Met een gewicht van slechts 2,2 kilogram is de combihamer eenvoudig te hanteren. Daarnaast heeft het een ergonomisch design en een softgrip, zodat ook minder ervaren klussers moeiteloos kunnen werken. Hiermee kun je eenvoudig een groot schilderij ophangen, gipsen wanden afbreken of tegels van de muur bikken. De rotatiestop zorgt ervoor dat je de combihamer ook kunt gebruiken voor licht breekwerk. Met de meegeleverde boor-en beitelset is je gereedschapskoffer direct compleet. Je kunt meteen aan de slag met het boorwerk en het licht breekwerk. Of je nu een schilderij ophangt of een gat boort in de muur, met de Bosch PBH 2100 RE ben je klaar voor al je klussen.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts 2,2 kilogram is de combihamer gemakkelijk te houden

  .

  Naast boren kun je met de machine ook licht beitelwerk uitvoeren, zoals het afbreken van een stenen muurtje of het afbikken van tegels

  .

  Hij wordt geleverd met 2 boren en 2 beitels, zodat je meteen aan de slag kan.

Minpunten
 • De slagkracht van 1,7 joule is niet hoog genoeg voor het zwaardere afbraakwerk.

Veelgestelde vragen over Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset. weegt 2,2 kg.

Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.