1. producten
  2. Einhell AXXIO Solo (zonder accu).

Einhell AXXIO Solo (zonder accu).

5/5

Einhell AXXIO Solo (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Einhell AXXIO Solo (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Einhell AXXIO Solo (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Einhell AXXIO Solo (zonder accu).

Merk

Einhell

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,6 kg

Standaard meegeleverd

Losse body

Type klusser

Omschrijving van Einhell AXXIO Solo (zonder accu).

De Einhell AXXIO Solo (zonder accu) is een haakse slijper die de perfecte oplossing biedt voor het slijpen van metalen buizen, leidingen, tegels en andere materialen tot 33 millimeter diep. Met de 18 volt slijptol werk je veilig en snel. De softstart zorgt voor een rustige aanloop van de 125 millimeter slijpschijf en de herstartbeveiliging voorkomt onverwachte inschakeling als de stroom uitvalt. De beschermkap en de extra handgreep stel je eenvoudig en zonder extra gereedschap in naar wens. Zo wissel je snel tussen verschillende klussen. Deze versie van de AXXIO Solo wordt geleverd zonder accu, maar als je al in het bezit bent van een 18 volt accu uit het Power X-Change accuplatform, dan past deze ook op de slijptol. Met de Einhell AXXIO Solo (zonder accu) ben je verzekerd van een slijpwerk dat bijzonder nauwkeurig en precisie is.

Pluspunten
  • Dankzij de werking op accu heb je alle bewegingsvrijheid en kun je ook werken op plekken zonder stroomvoorziening. De herstartbeveiliging voorkomt het onverwacht inschakelen van de haakse slijper. Onder zware belasting blijft het toerental van de slijper constant, waardoor je een gelijkmatig resultaat aflevert.

Minpunten
  • Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Einhell AXXIO Solo (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Einhell AXXIO Solo (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Einhell AXXIO Solo (zonder accu). weegt 1,6 kg.

Einhell AXXIO Solo (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Losse body.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Einhell AXXIO Solo (zonder accu). is geschikt voor een .

Einhell AXXIO Solo (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.