1. producten
  2. Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel veiligheidsset.

Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel veiligheidsset.

5/5

Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel veiligheidsset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel veiligheidsset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel veiligheidsset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel veiligheidsset.

Merk

Dremel

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

0,6 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel veiligheidsset.

Met de Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel Veiligheidsset krijg je een kluspakket voor de veeleisende klusser. Niet alleen het meest krachtige en precieze multigereedschap van Dremel wordt meegeleverd, maar ook alle relevante opzetstukken en accessoires. Met de flexibele as, detailhandgreep, bewerkingsplatvorm, haakse hulpstuk, freesopzetstuk en lijn- en cirkelfrees heb je al het nodige om aan de slag te gaan. Bovendien worden er ook nog 128 originele Dremel accessoires meegeleverd. Al dit moois zit verpakt in een stoere aluminium koffer van hoge kwaliteit. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog een veiligheidsset meegeleverd. Deze set bestaat uit handschoenen, een bril en een mondkapje, en is bedoeld om jezelf te beschermen tegen losvliegende materialen die ontstaan door het klussen. Laat je dus niet tegenhouden en bestel deze Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel Veiligheidsset. Met dit kluspakket heb je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. De krachtige motor met variabele snelheid geeft je de controle om precies het gewenste resultaat te behalen. En met de meegeleverde veiligheidsset ben je goed beschermd tijdens het klussen.

Pluspunten
  • Het pakket bestaat uit een multitool met veiligheidsset, zodat je beschermd bent tijdens het klussen. Opzetstukken kun je zonder extra gereedschap wisselen. Met een gewicht van slechts 0,6 kilogram is de multitool comfortabel te gebruiken voor lange tijd.

Minpunten
  • Er ontbreekt verlichting voor extra zicht op je werk.

Veelgestelde vragen over Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel veiligheidsset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel veiligheidsset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel veiligheidsset. weegt 0,6 kg.

Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel veiligheidsset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel veiligheidsset. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Dremel 4000 Platinum Editie + Dremel veiligheidsset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.