1. producten
  2. Bosch EasyCut&Grind.

Bosch EasyCut&Grind.

5/5

Bosch EasyCut&Grind. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch EasyCut&Grind. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch EasyCut&Grind. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch EasyCut&Grind.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

0,4 kg

Standaard meegeleverd

Slijpschijf

Type klusser

Omschrijving van Bosch EasyCut&Grind.

De Bosch EasyCut&Grind is een echte aanrader voor iedereen die graag klust of knutselt. Het apparaat is namelijk zeer veelzijdig. Je kunt er diverse oppervlakken mee schuren, maar ook bijvoorbeeld figuren uit karton snijden. De schijfdiameter van 50 millimeter maakt dat het ook geschikt is voor het uitvoeren van kleine en fijnere klussen. Met de draaibare slijpkop werk je zelfs in moeilijk bereikbare hoeken. Bovendien is het ook voor kinderen leuk om mee te knutselen. Je kunt bijvoorbeeld figuren uit karton knippen en die vervolgens verven. Je kunt je fantasie de vrije loop laten met de Bosch EasyCut&Grind. Maar ook voor het uitvoeren van zwaardere klussen, zoals het op maat slijpen van tegels of het schuren van stalen buizen, is de haakse slijper geschikt. Zo heb je met één apparaat meerdere taken in de hand.

Pluspunten
  • Dankzij de werking met een accu heb je alle bewegingsvrijheid en kan je ook op plekken werken zonder stroomvoorziening. Om de beschermkap te verstellen en om de schijf te verwisselen, heb je geen extra gereedschap nodig. Dankzij de draaibare slijpkop kan je ook werken in moeilijk bereikbare hoeken.

Minpunten
  • De haakse slijper is niet uitgerust met een herstartbeveiliging.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyCut&Grind.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch EasyCut&Grind. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch EasyCut&Grind. weegt 0,4 kg.

Bosch EasyCut&Grind. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Slijpschijf.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch EasyCut&Grind. is geschikt voor een .

Bosch EasyCut&Grind. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.