1. producten
 2. Bosch PEX 220 A.

Bosch PEX 220 A.

5/5

Bosch PEX 220 A. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PEX 220 A. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PEX 220 A. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PEX 220 A.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,2 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch PEX 220 A.

Met de Bosch PEX 220 A kun je heel wat klussen aanpakken. De 220 watt excenterschuurmachine is uitstekend geschikt om gebogen oppervlakken egaal glad te schuren. Het klittenband systeem maakt het verwisselen van schuurpapier met verschillende korrelgrootten of polijstsponzen eenvoudig. Met de juiste instellingen voer je elke klus op de juiste snelheid uit, waardoor je krassen op fijne houtsoorten kunt voorkomen. Bovendien heeft de PEX 220 A een licht gewicht van slechts 1,2 kilogram en een laag trillingsniveau. Hiermee is het apparaat zowel boven je hoofd als met één hand te bedienen.

Pluspunten
 • Je gebruikt een excenterschuurmachine zowel voor fijne afwerkingen als voor het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakken

  .

  Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  Met een gewicht van 1,2 kilogram is de schuurmachine zeer licht.

Minpunten
 • Met een kabellengte van 2,5 meter heb je een beperkte mobiliteit.

Veelgestelde vragen over Bosch PEX 220 A.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PEX 220 A. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PEX 220 A. weegt 1,2 kg.

Bosch PEX 220 A. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PEX 220 A. is geschikt voor een Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PEX 220 A. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.