1. producten
  2. BLACK+DECKER KA280LKA-QS.

BLACK+DECKER KA280LKA-QS.

5/5

BLACK+DECKER KA280LKA-QS. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER KA280LKA-QS. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER KA280LKA-QS. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER KA280LKA-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,5 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van BLACK+DECKER KA280LKA-QS.

De BLACK+DECKER KA280LKA-QS is een veelzijdige multischuurmachine die je voor uiteenlopende doeleinden kunt gebruiken. Deze uitvoering wordt geleverd met een uitgebreide accessoireset met schuurstukken en verschillende vellen schuurpapier. Met deze machine ben je in staat om eenvoudig en zonder gereedschap te schakelen tussen het schuren van het tafelblad en het schuren van de lastiger te bereiken tafelpoten. Verder is de KA280LKA-QS voorzien van Auto-Select waarmee je met behulp van een knop de juiste snelheid kunt instellen voor elk type oppervlak. De softgrip handgreep is met 1 of 2 handen te bedienen, waardoor je de schuurmachine altijd onder controle hebt. De KA280LKA-QS is uitermate geschikt voor veelzijdige schuurtoepassingen, van kleine oppervlakken tot grote. Het is een uitstekend hulpmiddel dat je veel tijd en moeite bespaart.

Pluspunten
  • Met de verwisselbare zolen gebruik je de multischuurmachine voor allerlei verschillende oppervlakten. Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. De aan-schakelaar is vast te zetten zodat je deze niet continu in hoeft te drukken. Met de verwisselbare zolen kun je de multischuurmachine gebruiken voor alle soorten oppervlakken. Met behulp van de variabele snelheidsregeling heb je zelf de controle over de schuursnelheid. De aan-schakelaar kan worden vastgezet, zodat je deze niet continu hoeft in te drukken.

Minpunten
  • Na een tijdje voel je langdurig schuren in je armen, vanwege de hoge trillingswaarde van 7,8 m/s.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER KA280LKA-QS.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER KA280LKA-QS. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER KA280LKA-QS. weegt 2,5 kg.

BLACK+DECKER KA280LKA-QS. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER KA280LKA-QS. is geschikt voor een Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver.

BLACK+DECKER KA280LKA-QS. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.