1. producten
  2. Bosch UniversalGrind 18V-75 (zonder accu).

Bosch UniversalGrind 18V-75 (zonder accu).

5/5

Bosch UniversalGrind 18V-75 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch UniversalGrind 18V-75 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch UniversalGrind 18V-75 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch UniversalGrind 18V-75 (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,5 kg

Standaard meegeleverd

Losse body

Type klusser

Omschrijving van Bosch UniversalGrind 18V-75 (zonder accu).

Met de Bosch UniversalGrind 18V-75 (zonder accu) heb je een krachtig gereedschap in handen voor slijp- en polijstklussen. De haakse slijper is gemakkelijk te bedienen, licht in gewicht en heeft een zachte aanloop. Met behulp van de verstelbare beschermkap ben je beschermd tegen vonken en stof. Bovendien is deze slijptol voorzien van een 115 millimeter slijp- of afbraamschijf. Deze draait met een onbelast toerental van 12.000 toeren per minuut rond. Hiermee kun je gemakkelijk metaal, steen, beton en tegels polijsten. Ook slijp je eenvoudig tegels op maat. De slijptol werkt op een Bosch POWER FOR ALL accu van 18 volt (niet meegeleverd). Met de UniversalGrind 18V-75 heb je een krachtig gereedschap in handen dat je langdurig kunt gebruiken zonder verzuring in je armen.

Pluspunten
  • Dankzij de werking op accu heb je alle bewegingsvrijheid en werk je ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. De beschermkap verstel je zonder extra gereedschap. De softstart zorgt voor een elektronische zachte opstart en voorkomt wegspringen.

Minpunten
  • Er wordt geen slijpschijf of accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalGrind 18V-75 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch UniversalGrind 18V-75 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch UniversalGrind 18V-75 (zonder accu). weegt 1,5 kg.

Bosch UniversalGrind 18V-75 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Losse body.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch UniversalGrind 18V-75 (zonder accu). is geschikt voor een .

Bosch UniversalGrind 18V-75 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.