1. producten
 2. Bosch AdvancedMulti 18.

Bosch AdvancedMulti 18.

5/5

Bosch AdvancedMulti 18. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch AdvancedMulti 18. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch AdvancedMulti 18. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch AdvancedMulti 18.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,4 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch AdvancedMulti 18.

De Bosch AdvancedMulti 18 is een innovatieve multitool met veel handige functies. Deze multitool is uitgerust met een krachtige 18 volt 2,5 Ah Li-Ion accu. Dit betekent dat je overal waar je maar wilt aan de slag kunt gaan, zonder dat je een stroomvoorziening nodig hebt. Daarnaast heb je de mogelijkheid een extra handvat te monteren, voor meer grip en controle. Het dempen van trillingen is hierbij een groot voordeel. De Bosch AdvancedMulti 18 wordt geleverd met 3 opzetstukken, waarmee je eenvoudig diverse klussen klaart. Zo heb je een invalzaagblad voor het uitzagen van vormen, een segmentzaagblad voor diverse zaagwerkzaamheden en schuurplateau met schuurbladen voor het schuurwerkzaamheden. Vergeet ook niet dat je alleen opzetstukken met een Bosch Starlock aansluiting kunt gebruiken. Om te voorkomen dat je bij het zagen te diep in het materiaal gaat, is de AdvancedMulti 18 voorzien van een diepteaanslag. Met de Bosch AdvancedMulti 18 klaar jij dus diverse klussen.

Pluspunten
 • Je gebruikt de multitool voor schuren, zagen, slijpen en schrapen dankzij de oscillerende beweging

  .

  Opzetstukken wissel je zonder extra gereedschap

  .

  Je gaat geheel draadloos te werk dankzij de stroomvoorziening via accu.

Minpunten
 • Er worden slechts 3 opzetstukken meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedMulti 18.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch AdvancedMulti 18. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch AdvancedMulti 18. weegt 1,4 kg.

Bosch AdvancedMulti 18. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch AdvancedMulti 18. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch AdvancedMulti 18. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.