1. producten
 2. Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu en koffer).

Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu en koffer).

5/5

Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu en koffer). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu en koffer). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu en koffer). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu en koffer).

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

3,08 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Professional

Omschrijving van Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu en koffer).

Met de Bosch GBH 18V-21 (zonder accu en koffer) combihamer kun je niet alleen in beton boren, maar kun je ook kleine muurtjes afbreken. De maximale gatengrootte die je kunt boren in beton is 21 millimeter. De slagkracht van 2 joule maakt deze combihamer ook geschikt voor het wegtikken van tegels. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je in je enthousiasme langer doorwerkt dan de GBH 18V-21 aankan, dankzij de overbelastingskoppeling. Het variabele toerental zorgt ervoor dat je met de juiste hoeveelheid kracht ieder type klus kunt uitvoeren. De led verlichting zorgt voor goed zicht op minder verlichte plekken. Er zit geen koffer of accu's bij deze uitvoering. Als je al een accu hebt van het Bosch Professional 18V System accu platform, dan kun je deze ook gebruiken op de GBH 18V-21. De Bosch GBH 18V-21 combihamer is een multifunctioneel gereedschap dat geschikt is voor het boren en het afbreken van kleine muurtjes. Het variabele toerental zorgt ervoor dat je de juiste kracht kunt gebruiken voor iedere klus. Ook het beste zicht op minder verlichte plekken is gegarandeerd dankzij de led verlichting. Maak je geen zorgen over overbelasting, de overbelastingskoppeling zorgt voor een veilig gebruik. Met deze combihamer kun je eenvoudig gaten tot 21 millimeter boren in beton en tegels wegtikken. De GBH 18V-21 is ook compatibel met de accu's van het Bosch Professional 18V System accu platform.

Pluspunten
 • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden dankzij de rotatiestop

  .

  Met een gewicht van slechts 2,4 kilogram werk je comfortabel en langdurig met de machine

  .

  De machine maakt deel uit van het Bosch Professional 18V System accu platform, waardoor je maar één accu nodig hebt voor al je Bosch Professional 18V System elektrisch gereedschap.

Minpunten
 • Er worden geen bits, boren, accu's of koffers meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu en koffer).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu en koffer). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu en koffer). weegt 3,08 kg.

Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu en koffer). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu en koffer). is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu en koffer). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.