1. producten
 2. DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset.

DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset.

5/5

DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,5 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset.

Met deze 100-delige boren- en bitset van DeWalt heb je binnen no-time je klus af. De boormachine, de DCD777L2T-QW, is krachtig en compact. Hij weegt slechts iets meer dan 1 kilogram, waardoor je langdurig kunt klussen zonder dat je last krijgt van vermoeide armen. Met de maximale koppel van 65 newtonmeter zijn ook zware schroefklussen geen probleem. Dankzij de automatische toerentalregeling past de machine zich aan jouw klus aan, zodat je altijd de controle behoudt. De meegeleverde accu’s en oplader bewaar je na gebruik netjes op in de opbergkoffer. Zo heb je altijd alles bij de hand om te boren in hout, steen en metaal. Kom je een klus tegen waar deze machine niet tegen opgewassen is? Dan kies je gewoon voor een van de andere versies van DeWalt.

Pluspunten
 • Dankzij de meegeleverde boor- en bitset heb je alles wat je nodig hebt om verschillende klussen aan te pakken

  .

  Met een hoog maximale koppel van 65 Nm kun je zware schroefklussen aanpakken, zoals het lossen van verroeste schroeven

  .

  Je kunt de meegeleverde accu's ook gebruiken voor ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk met hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset. weegt 1,5 kg.

DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset. is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.