1. producten
  2. Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x).

Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x).

5/5

Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,4 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x).

Met de Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x) ben je klaar voor al je klussen. De set bevat een 18 volt 4,0 Ah accu en een complete accuboorhamer. De boorhamer heeft een slagkracht van 0,6 joule en is voorzien van een handige snelspanboorhouder waarmee je bits en houtboren snel en eenvoudig bevestigd zijn. Niet alleen is de Uneo Maxx geschikt voor het bovenstaande, maar ook voor kleine betonboorwerkzaamheden. Met zijn bijzondere vormgeving en lichte gewicht is hij ook ideaal voor langere klussen. Daarnaast is de Uneo Maxx uitgerust met een led-verlichting, zodat je precies ziet wat je doet. Kortom, de Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x) is een complete set voor al je schroef- en boorklussen.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct aan de slag met al je boorklussen. Met een gewicht van slechts 1,4 kilogram kun je een paar uur achter elkaar comfortabel doorklussen. Met de geïntegreerde werklamp heb je ook op donkere plekken een goed zicht.

Minpunten
  • Met een boordiameter van maximaal 10 millimeter in beton, is het niet de meest krachtige boormachine in zijn segment.

Veelgestelde vragen over Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x). weegt 1,4 kg.

Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.