1. producten
 2. DeWalt DCW210P2-QW.

DeWalt DCW210P2-QW.

5/5

DeWalt DCW210P2-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCW210P2-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCW210P2-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCW210P2-QW.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

0,9 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Professional

Omschrijving van DeWalt DCW210P2-QW.

Met de DeWalt DCW210P2-QW excenterschuurmachine zit je nooit meer vast aan een stroomkabel. De schuurmachine werkt namelijk op accu, waardoor je deze overal waar je maar wilt gebruiken. De variabele snelheid zorgt ervoor dat je de schuursnelheid aan kunt passen aan het materiaal. De 125 millimeter schuurschijf beweegt met een schuurcirkel van 2,6 millimeter, wat een nette afwerking bevordert. Om rondvliegend zaagsel te beperken, bevestig je de stofzak die meegeleverd wordt op de DCW210P2-QW. Je kunt ook een stofzuiger aansluiten op de Airlock aansluiting. De stofdichte schakelaar en lagers maken de excenterschuurmachine geschikt voor gebruik in stoffige omgevingen. Bovendien worden er 2 18 volt accu's met een amperage van 5,0 Ah meegeleverd. Dankzij de accudrift, de variabele snelheid en het feit dat de DeWalt DCW210P2-QW stofdicht is, maakt dit de perfecte schuurmachine voor zowel professioneel als hobbymatig gebruik. Of je nu meubels, deuren of andere werkstukken wilt schuren, met deze excenterschuurmachine krijg je altijd een perfecte afwerking.

Pluspunten
 • Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  Je beheert de snelheid precies zoals je het wilt

  .

  Je kunt de meegeleverde DeWalt XR accu's ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform

  .

  Dankzij de lage trillingswaarde van 4,2 m/s merk je bijna niets van de trillingen tijdens het intensief schuren.

Minpunten
 • Er wordt geen schuurpapier meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCW210P2-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCW210P2-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCW210P2-QW. weegt 0,9 kg.

DeWalt DCW210P2-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCW210P2-QW. is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCW210P2-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.