1. producten
 2. BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu).

BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu).

5/5

BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu).

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

0,85 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu).

De BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu) is perfect voor kleine klussen in huis. Met het handige design van de schuurmachine is het eenvoudig om in moeilijk bereikbare hoeken te schuren. De 12.000 schuurbewegingen per minuut zorgen ervoor dat je in korte tijd veel af kunt. De BDCDS18N-XJ wordt geleverd met 3 schuurvellen die je gemakkelijk vervangt met klittenband. Omdat de BDCDS18N-XJ op een 18 volt accu werkt hoef je niet vast te zitten aan lange verlengsnoeren. Je kunt de schuurmachine ook met 1 hand bedienen, dus je hebt je beide handen vrij om aan het schuren te gaan. De BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu) is ideaal voor kleine projecten in huis en bij het renoveren van meubels en houten trappen.

Pluspunten
 • Met een gewicht van 0,8 kilogram is de schuurmachine zeer licht

  .

  => Met een gewicht van 0,8 kilogram is de schuurmachine erg licht

  .

  Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging

  .

  => Het wisselen van schuurpapier is zeer snel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging. Dit type schuurmachine is ideaal voor het schuren van hoeken en randen, kozijnen en trappen dankzij de driehoeksvormige zool

  .

  => Dit type schuurmachine is perfect voor het schuren van hoeken en randen, kozijnen en trappen dankzij de driehoeksvormige zool.

Minpunten
 • Na een tijdje zul je de effecten van langdurig schuren voelen in je armen door de hoge trillingswaarde van 7,3 m/s.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu). weegt 0,85 kg.

BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu). is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.