1. producten
 2. Bosch Professional GSS 18V-10 (zonder accu).

Bosch Professional GSS 18V-10 (zonder accu).

5/5

Bosch Professional GSS 18V-10 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GSS 18V-10 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GSS 18V-10 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GSS 18V-10 (zonder accu).

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,7 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver, Professional

Omschrijving van Bosch Professional GSS 18V-10 (zonder accu).

Met de Bosch Professional GSS 18V-10 (zonder accu) kun je eenvoudig krappe hoeken schuren en smalle oppervlakken vrijmaken van verf- en laklagen. De schuurmachine heeft een vermogen van 18 volt en is zo compact dat je hem gemakkelijk met één hand bedient. Met de softgrip en aan/uitschakelaar kun je comfortabel werken en ook bovenhands schuren. De set wordt geleverd met 3 schuurplateaus van verschillende formaten, waardoor je flexibel bent in het uitvoeren van schuurwerk. Met de 3 schuurvellen kun je meteen aan de slag. Daarnaast heeft dit apparaat een lange levensduur en heeft het een hoge slijtagemiddelde, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. De Bosch Professional GSS 18V-10 is een krachtige en robuuste schuurmachine waarmee je jouw klussen probleemloos aan kunt pakken.

Pluspunten
 • Met de verwisselbare zolen kun je de multischuurmachine gebruiken voor allerlei soorten oppervlakken

  .

  Dankzij de accuwerking ga je geheel draadloos aan de slag

  .

  Je hebt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling.

Minpunten
 • Na een tijdje zul je de hoge trillingswaarde van 7,5 m/s in je armen gaan voelen als je langdurig schuurt.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GSS 18V-10 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GSS 18V-10 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GSS 18V-10 (zonder accu). weegt 1,7 kg.

Bosch Professional GSS 18V-10 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GSS 18V-10 (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver, Professional.

Bosch Professional GSS 18V-10 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.