1. producten
 2. BLACK+DECKER BCG720M1-QW.

BLACK+DECKER BCG720M1-QW.

5/5

BLACK+DECKER BCG720M1-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER BCG720M1-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER BCG720M1-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER BCG720M1-QW.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

3 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Oplaadstation

Type klusser

Omschrijving van BLACK+DECKER BCG720M1-QW.

De BLACK+DECKER BCG720M1-QW is een 18 volt accuslijper waarmee je draadloos aan de slag kunt. Het apparaat is ideaal voor het uitvoeren van kleine tot middelgrote klussen. De BCG720M1-QW heeft een schijfdiameter van 125 millimeter, waardoor je bijvoorbeeld tegels op maat kunt slijpen of hekwerk roestvrij kunt maken met een afbraamschijf. Dankzij de handgreep die in één van de drie posities kan worden gezet, heb je ook in nauwe ruimtes alle controle over de slijptol. De BCG720M1-QW is een veelzijdige haakse slijper die zowel in huis als in de tuin gebruikt kan worden. Deze slijper is licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Bovendien heeft het apparaat een lange levensduur en is het duurzaam. Kortom, als je op zoek bent naar een compacte haakse slijper voor al je klussen, dan is de BLACK+DECKER BCG720M1-QW een uitstekende keuze.

Pluspunten
 • Dankzij de werking op accu heb je alle bewegingsvrijheid en werk je ook op plaatsen zonder stroomvoorziening

  .

  Je werkt altijd in de ideale houding dankzij de verstelbare handgreep.

Minpunten
 • De haakse slijper is niet uitgerust met softstart voor een rustige start

  .

  Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BCG720M1-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER BCG720M1-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER BCG720M1-QW. weegt 3 kg.

BLACK+DECKER BCG720M1-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Oplaadstation.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER BCG720M1-QW. is geschikt voor een .

BLACK+DECKER BCG720M1-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.