1. producten
 2. Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu).

Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu).

5/5

Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,3 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu).

De Bosch UniversalDrill 18V-60 is een krachtige schroefboormachine die geschikt is voor zwaar klussen. De boor heeft een hoog toerental en een maximale koppel van 60 Nm. Hiermee maak je grotere boorgaten, zowel in hout (tot 35 millimeter) als in metaal en kunststof. Daarnaast is er een geïntegreerde ledverlichting, waardoor je ook in donkere ruimtes goed het overzicht hebt. Deze schroefboormachine biedt een uitstekende prestatie bij zware taken. Hij is krachtig genoeg om zelfs de meest veeleisende klussen aan te kunnen. Daarnaast is hij ontworpen met een ergonomisch handvat zodat je de boormachine comfortabel kan vasthouden. Ook heeft de boor een elektronische snelheidsregeling, waardoor je de precieze snelheid kunt kiezen die jouw klus vereist.

Pluspunten
 • Je boort gaten tot maximaal 35 millimeter in hout, wat voldoende is voor bijna alle klussen in en rond het huis

  .

  Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op donkere plekken goed zicht op je schroef- en boorwerk

  .

  Je gebruikt de boormachine ook voor zwaar schroefwerk van dikke of verroeste schroeven dankzij de hoge maximale koppel van 60 Nm.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of bakstenen boren.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu). weegt 1,3 kg.

Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu). is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.