1. producten
  2. Stanley Fatmax FME650K-QS.

Stanley Fatmax FME650K-QS.

5/5

Stanley Fatmax FME650K-QS. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Stanley Fatmax FME650K-QS. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Stanley Fatmax FME650K-QS. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Stanley Fatmax FME650K-QS.

Merk

Stanley Fatmax

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,6 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Stanley Fatmax FME650K-QS.

De Stanley Fatmax FME650K-QS is een multifunctionele tool die je kunt gebruiken om verschillende materialen te zagen, snijden, schrapen, schuren of slijpen. De 300 watt motor is krachtig genoeg om al deze klussen uit te voeren, zelfs in materiaal zoals hout, metaal, gipsplaten, kunststof en glasvezel. Met de meegeleverde accessoires kun je direct aan de slag, zonder dat je nog extra gereedschap nodig hebt. Door de variabele snelheid kun je de tool op de juiste snelheid instellen voor het te bewerken materiaal. Als je klaar bent met een klus, kun je de tool netjes opbergen in de meegeleverde koffer, zodat je de tool gemakkelijk mee kunt nemen.

Pluspunten
  • Geschikt voor het schuren, zagen, slijpen en schrapen dankzij de oscillerende beweging

    .

    Opzetstukken wissel je geheel gereedschapsloos. Je hebt een groot bereik dankzij het 4 meter lange netsnoer.

Minpunten
  • Verlichting voor het werken op donkere plaatsen ontbreekt.

Veelgestelde vragen over Stanley Fatmax FME650K-QS.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Stanley Fatmax FME650K-QS. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Stanley Fatmax FME650K-QS. weegt 1,6 kg.

Stanley Fatmax FME650K-QS. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Stanley Fatmax FME650K-QS. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Stanley Fatmax FME650K-QS. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.