1. producten
  2. DeWalt DWE492SDT-QS Combiset.

DeWalt DWE492SDT-QS Combiset.

5/5

DeWalt DWE492SDT-QS Combiset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DWE492SDT-QS Combiset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DWE492SDT-QS Combiset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DWE492SDT-QS Combiset.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

5,2 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer, Slijpschijf

Type klusser

Omschrijving van DeWalt DWE492SDT-QS Combiset.

De DeWalt DWE492SDT-QS Combiset is een veelzijdige set slijptollen die je helpen bij het slijpen van een groot aantal bouwmaterialen. Met de 230 millimeter haakse slijper kun je bijvoorbeeld dikke tegels op maat maken. De 125 millimeter slijpschijf is bijzonder geschikt voor het fijnere slijpwerk, zoals het doorslijpen van leidingen. Beide slijptollen zijn voorzien van een softstart, zodat je de motor gedoseerd op gang komt en zo de schokbelasting beperkt. Bovendien wordt er een diamantschijf meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt. Met de opbergkoffer heb je deze set eenvoudig overal mee naartoe te nemen. De DWE492SDT-QS Combiset is dus ideaal voor de doe-het-zelver die regelmatig klust.

Pluspunten
  • Je ontvangt 2 haakse slijpers met verschillende schijfdiameters in deze set. Met een vermogen van 2200 watt werk je met een zeer krachtige slijper. De herstartbeveiliging voorkomt het onverwacht inschakelen van de haakse slijper.

Minpunten
  • Je kunt de slijpkop niet draaien.

Veelgestelde vragen over DeWalt DWE492SDT-QS Combiset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DWE492SDT-QS Combiset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DWE492SDT-QS Combiset. weegt 5,2 kg.

DeWalt DWE492SDT-QS Combiset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer, Slijpschijf.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DWE492SDT-QS Combiset. is geschikt voor een .

DeWalt DWE492SDT-QS Combiset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.