1. producten
  2. Makita GA5030RK.

Makita GA5030RK.

5/5

Makita GA5030RK. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita GA5030RK. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita GA5030RK. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita GA5030RK.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,8 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer, Slijpschijf

Type klusser

Omschrijving van Makita GA5030RK.

De Makita GA5030RK biedt veel meer dan alleen maar doorslijpen. De krachtige 720 watt motor zorgt voor een onbelast toerental van maar liefst 11.000 omwentelingen per minuut. Samen met het compacte design ligt de slijper lekker in de hand en is hij gemakkelijk te bedienen. Dankzij de afgeronde achterkant is er ook op krappe plekken gecontroleerd te werken. Om de gebruiker te beschermen is de machine voorzien van heropstartbeveiliging en is hij optimaal beschermd tegen vrijkomend stof en gruis. Kortom, de Makita GA5030RK is een slanke, krachtige haakse slijper met een maximum toerental van 11.000 omwentelingen per minuut. De machine is zeer gebruiksvriendelijk en levert een uitstekende prestatie, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. Bovendien is de slijper beschermd tegen stof en gruis waardoor hij jarenlang meegaat.

Pluspunten
  • De herstartbeveiliging voorkomt onverwachte inschakeling van de haakse slijper. Je werkt altijd in de meest optimale houding dankzij de verstelbare handgreep. Met de draaibare slijpkop kun je ook in lastig bereikbare hoeken slijpen.

Minpunten
  • De haakse slijper is niet uitgerust met een softstart voor een rustige start.

Veelgestelde vragen over Makita GA5030RK.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita GA5030RK. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita GA5030RK. weegt 1,8 kg.

Makita GA5030RK. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer, Slijpschijf.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita GA5030RK. is geschikt voor een .

Makita GA5030RK. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.