1. producten
  2. Bosch PSM 18 LI (zonder accu).

Bosch PSM 18 LI (zonder accu).

5/5

Bosch PSM 18 LI (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PSM 18 LI (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PSM 18 LI (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PSM 18 LI (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,3 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch PSM 18 LI (zonder accu).

De Bosch PSM 18 LI is een krachtige draadloze deltaschuurmachine die wordt geleverd zonder accu. Dit geeft je volledige bewegingsvrijheid, zodat je zonder concessies te hoeven doen op het gebied van effectiviteit kan schuren. Met zijn unieke vorm komt hij gemakkelijk in ieder hoekje en het microfiltersysteem zorgt ervoor dat het stof direct wordt opgezogen, voor een stofvrije werkomgeving. Het schuurplateau is in tweeën gedeeld, waardoor je optimaal gebruik maakt van het schuurpapier. De deltapunt van het schuurpapier en het schuurplateau kunnen moeiteloos worden losgemaakt. Met de Bosch PSM 18 LI in je bezit, ben je verzekerd van een krachtige draadloze schuurmachine voor elke uitdaging. Geniet van de bewegingsvrijheid en het gemak van het microfiltersysteem en maak optimaal gebruik van het schuurpapier met het gesplitste schuurplateau. Als je deze draadloze deltaschuurmachine in je bezit hebt, dan ben je klaar om elke klus aan te pakken.

Pluspunten
  • Dankzij de werking op accu kun je volledig draadloos te werk gaan

    .

    De aan-schakelaar kan worden vastgezet zodat je deze niet continu hoeft in te drukken. Schuurpapier kan razendsnel en gemakkelijk worden gewisseld dankzij de klittenbandbevestiging.

Minpunten
  • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling is.

Veelgestelde vragen over Bosch PSM 18 LI (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PSM 18 LI (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PSM 18 LI (zonder accu). weegt 1,3 kg.

Bosch PSM 18 LI (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PSM 18 LI (zonder accu). is geschikt voor een Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PSM 18 LI (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.