1. producten
  2. Bosch PBH 2500 SRE + 6-delige SDS-Plus borenset.

Bosch PBH 2500 SRE + 6-delige SDS-Plus borenset.

5/5

Bosch PBH 2500 SRE + 6-delige SDS-Plus borenset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PBH 2500 SRE + 6-delige SDS-Plus borenset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PBH 2500 SRE + 6-delige SDS-Plus borenset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PBH 2500 SRE + 6-delige SDS-Plus borenset.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,2 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Bosch PBH 2500 SRE + 6-delige SDS-Plus borenset.

De Bosch PBH 2500 SRE is een krachtige boorhamer voor de gevorderde klusser. Hij is voorzien van een veelzijdige motor die een koppel van 6,7 Nm levert. Met deze krachtige motor kun je zelfs door harde materialen zoals steen en beton boren. Je boort houwgaten tot 25 millimeter diep en draait schroeven tot 12 millimeter. Dankzij de geïntegreerde Vario Lock beitelfunctie pas je de boorhamer eenvoudig aan je klus aan. Je hebt de keuze uit 36 verschillende beitelposities. Handig, want je werkt op deze manier bij elke klus vanuit de gewenste werkhoek. Het apparaat is voorzien van een diepteaanslag en tweede handgreep. Hierdoor heb je altijd de volledige controle en werk je zeer nauwkeurig. De Bosch PBH 2500 SRE is lichtgewicht en weegt slechts 2,2 kilogram. Ideaal voor lange klussessies zonder vermoeide armen. Bij de boorhamer krijg je een opbergkoffer en 6-delige borenset. Zo neem je het apparaat overal mee naar toe en ga je meteen aan de slag.

Pluspunten
  • Dankzij de rotatiestop is de machine niet alleen geschikt voor boren, maar ook voor het afbreken van een betonnen muurtje of het afbikken van tegels

    .

    Met een gewicht van slechts 2,2 kilogram kun je comfortabel een paar uur achter elkaar aan het klussen gaan.

Minpunten
  • De slagkracht van 1,9 joule is niet hoog genoeg voor het zwaardere sloopwerk.

Veelgestelde vragen over Bosch PBH 2500 SRE + 6-delige SDS-Plus borenset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PBH 2500 SRE + 6-delige SDS-Plus borenset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PBH 2500 SRE + 6-delige SDS-Plus borenset. weegt 2,2 kg.

Bosch PBH 2500 SRE + 6-delige SDS-Plus borenset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PBH 2500 SRE + 6-delige SDS-Plus borenset. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch PBH 2500 SRE + 6-delige SDS-Plus borenset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.