1. producten
  2. BLACK+DECKER BDCDC18-QW.

BLACK+DECKER BDCDC18-QW.

5/5

BLACK+DECKER BDCDC18-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER BDCDC18-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER BDCDC18-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER BDCDC18-QW.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,5 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van BLACK+DECKER BDCDC18-QW.

De BLACK+DECKER BDCDC18-QW is een stevige en krachtige 18 volt accuboormachine die je gemakkelijk mee kan nemen naar elke locatie. Met deze boormachine boor je tot 25 millimeter in hout en tot 10 millimeter in metaal, aluminium of zacht metselwerk. Dankzij de maximale koppel van 30 Nm is de boormachine ook perfect geschikt voor schroefklussen. Om deze klussen zo eenvoudig mogelijk te maken, is de boormachine voorzien van een ingebouwde LED-verlichting. De boormachine is licht van gewicht en compact, waardoor je ook op hoge plekken gemakkelijk klussen kan uitvoeren. Je krijgt bij deze BLACK+DECKER BDCDC18-QW een 18 volt accu meegeleverd die je kunt gebruiken met ander gereedschap uit dezelfde lijn. Hierdoor is de machine inwisselbaar, waardoor je altijd de juiste tool bij de hand hebt. Met deze boormachine ben je dus klaar voor al je klussen in en om het huis.

Pluspunten
  • Je boort en schroeft met de boormachine in hout, gips, metselwerk en metaal. Je kunt gaten van maximaal 25 millimeter maken in hout, wat genoeg is voor nagenoeg alle klussen in en om het huis. Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plaatsen goed zicht op je schroeffer- en boorwerk.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

    .

    De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BDCDC18-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER BDCDC18-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER BDCDC18-QW. weegt 1,5 kg.

BLACK+DECKER BDCDC18-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER BDCDC18-QW. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

BLACK+DECKER BDCDC18-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.