1. producten
  2. Makita BO4565K.

Makita BO4565K.

5/5

Makita BO4565K. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita BO4565K. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita BO4565K. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita BO4565K.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,1 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita BO4565K.

De Makita BO4565K is een veelzijdige schuurmachine die geschikt is voor lastig bereikbare hoekjes zoals trappen of kozijnen. De driehoekige schuurzool maakt het mogelijk om ook deze moeilijk bereikbare plekken te schuren. De BO456K maakt maar liefst 28.000 schuurbewegingen per minuut en zorgt zo voor een snel resultaat. Met de stofbox wordt het stof direct opgezogen, waardoor je niet veel tijd kwijt bent aan het opruimen. Met het gebruik van contragewichten is het aantal trillingen van de schuurmachine beperkt, waardoor je comfortabel en veilig kunt werken. Kortom, de Makita BO456K is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke schuurmachine.

Pluspunten
  • Dankzij de lage trillingswaarde van 4 m/s voel je de trillingen bijna niet in je arm. De aan-schakelaar kan vastgezet worden zodat je deze niet steeds opnieuw in hoeft te drukken. Schuurpapier is razendsnel en gemakkelijk te vervangen dankzij de klittenbandbevestiging.

Minpunten
  • Bij langdurig schuren kan het hoge geluidsniveau van de schuurmachine storend zijn

    .

    Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over Makita BO4565K.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita BO4565K. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita BO4565K. weegt 1,1 kg.

Makita BO4565K. heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita BO4565K. is geschikt voor een Professional.

Makita BO4565K. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.