1. producten
  2. Dremel 3000 + 25-delige accessoireset.

Dremel 3000 + 25-delige accessoireset.

5/5

Dremel 3000 + 25-delige accessoireset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Dremel 3000 + 25-delige accessoireset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Dremel 3000 + 25-delige accessoireset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Dremel 3000 + 25-delige accessoireset.

Merk

Dremel

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

0,6 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Dremel 3000 + 25-delige accessoireset.

De Dremel 3000+25-delige accessoireset is een ideale multitool voor klussers die precisie en veelzijdigheid zoeken. Hij is uitgerust met een flexibele as en een innovatief EZ-draaineuskap waardoor accessoires eenvoudig en snel kunnen worden gewisseld. Bovendien is hij zeer licht en heeft hij een comfortabele softgrip-handgreep waardoor het werken met de machine veel gemakkelijker wordt. De 25-delige accessoireset die bij de Dremel 3000 wordt geleverd, bestaat uit verschillende accessoires voor het snijden, schuren, graveren en polijsten van materialen. De accessoires zijn verpakt in een stevige opbergkoffer om te voorkomen dat ze kwijtraken of beschadigd raken. Hiermee kun je uiterst nauwkeurige passende bewerkingen uitvoeren, waardoor jouw projecten een professionele uitstraling krijgen.

Pluspunten
  • De multitool is geschikt voor fijnere detailwerkzaamheden dankzij de roterende beweging. Opzetstukken kun je zonder extra gereedschap wisselen. Je kunt de multitool netjes opbergen in de meegeleverde koffer na gebruik.

Minpunten
  • Er ontbreekt extra verlichting voor zicht op je werk.

Veelgestelde vragen over Dremel 3000 + 25-delige accessoireset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Dremel 3000 + 25-delige accessoireset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Dremel 3000 + 25-delige accessoireset. weegt 0,6 kg.

Dremel 3000 + 25-delige accessoireset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Dremel 3000 + 25-delige accessoireset. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Dremel 3000 + 25-delige accessoireset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.