1. producten
 2. Bosch Uneo Maxx (zonder accu).

Bosch Uneo Maxx (zonder accu).

5/5

Bosch Uneo Maxx (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Uneo Maxx (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Uneo Maxx (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Uneo Maxx (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,4 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch Uneo Maxx (zonder accu).

De Bosch Uneo Maxx (zonder accu) is een ideale oplossing voor al uw schroef- en boorklussen. Deze 18 volt accuboorhamer heeft een slagkracht van 0,6 joule en is voorzien van een snelspanboorhouder, waardoor bits en houtboren eenvoudig op de boorkop geplaatst kunnen worden. Bovendien heeft de Uneo Maxx een handige led-verlichting, zodat u in donkere ruimtes gemakkelijk klussen kunt uitvoeren. Met een gewicht van slechts 1,4 kilogram is deze boorhamer makkelijk te hanteren en geschikt voor langere werkzaamheden. De Bosch Uneo Maxx is compatibel met de POWER FOR ALL accu's van 18 volt, maar deze wordt niet meegeleverd.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts 1,4 kilogram kun je comfortabel een paar uur achter elkaar werken

  .

  Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plaatsen een goed zicht

  .

  De machine heeft het Bosch POWER FOR ALL-accuplatform, waardoor je één accu hebt voor al je Bosch elektrisch gereedschap.

Minpunten
 • Met een boordiameter tot maximaal 10 millimeter in beton, is het niet de krachtigste boormachine in zijn categorie.

Veelgestelde vragen over Bosch Uneo Maxx (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Uneo Maxx (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Uneo Maxx (zonder accu). weegt 1,4 kg.

Bosch Uneo Maxx (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Uneo Maxx (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Uneo Maxx (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.