1. producten
  2. Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu).

Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu).

5/5

Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu).

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

4,9 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu).

De Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu) is een professionele boorhamer met een SDS plus-aansluiting. Met een slagkracht van 5,8 joule is deze accuhamer een van de krachtigste in zijn klasse. Met deze machine boren en beitel je gemakkelijk in beton, steen en metselwerk. De maximale boordiameter in beton is 32 millimeter en in hout 40 millimeter. Dankzij de zachte aanloopfunctie voorkom je onbedoeld tegels van de muur te tikken. Deze boorhamer is geschikt voor het Bosch Professional 18V accu platform. Je kunt hiermee dus moeiteloos je bestaande accu gebruiken. Voor maximale prestaties raden we aan om de ProCORE 18V 8,0 Ah accu te gebruiken. De Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu) is een professionele boorhamer die het beste uit jouw klus haalt. Je boort en beitelt hiermee gemakkelijk in beton, steen en metselwerk. Door de zachte aanloopfunctie heb je volledige controle tijdens het beitelen. Je verbruikt hiermee minder energie en het resultaat is een professionele afwerking. Met deze boorhamer krijg je altijd het beste resultaat.

Pluspunten
  • Met een slagkracht van 5,8 J is deze boorhamer een van de krachtigste in zijn klasse. Met een slagkracht van 5,8 J is deze boorhamer een van de krachtigste in zijn klasse. Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden, dankzij de rotatiestop. Je kunt de machine ook gebruiken voor breekwerk, dankzij de rotatiestop. De werking op accu geeft je alle bewegingsvrijheid door de bouwplaats. De werking op accu geeft je alle bewegingsvrijheid op de bouwplaats.

Minpunten
  • Er worden geen accu's meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu). weegt 4,9 kg.

Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu). is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.