1. producten
 2. Bosch PDA 180 E.

Bosch PDA 180 E.

5/5

Bosch PDA 180 E. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PDA 180 E. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PDA 180 E. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PDA 180 E.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,1 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch PDA 180 E.

De Bosch PDA 180 E is een multifunctionele deltaschuurmachine, waarmee je alles supersnel en -nauwkeurig glad kunt schuren. Met een vermogen van 180 watt maakt het maximaal 18400 schuurbewegingen per minuut. Hierdoor ben je in een mum van tijd klaar met het glad schuren van kastjes of andere oppervlakken. Met zijn driehoekige schuurkop kom je gemakkelijk bij de hardnekkige plekjes die andere schuurmachines niet kunnen bereiken. De PDA 180 E is voor zowel links- als rechtshandigen gemakkelijk in gebruik. Daarnaast zorgt de klittenband schuurpapierbevestiging ervoor dat deze gemakkelijk verwisseld kan worden wanneer het versleten is. De PDA 180 E is dus de perfecte oplossing voor al je schuurklussen.

Pluspunten
 • Deze soort schuurmachine is ideaal voor het schuren van hoeken, randen, kozijnen en trappen vanwege de driehoekige zool

  .

  Je hebt de controle over de snelheid van het schuren dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  De aan-schakelaar is vergrendelbaar, zodat je deze niet constant hoeft in te drukken.

Minpunten
 • Met een kabellengte van 2,5 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over Bosch PDA 180 E.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PDA 180 E. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PDA 180 E. weegt 1,1 kg.

Bosch PDA 180 E. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PDA 180 E. is geschikt voor een Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PDA 180 E. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.