1. producten
 2. Makita DHP487Z (zonder accu).

Makita DHP487Z (zonder accu).

5/5

Makita DHP487Z (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DHP487Z (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DHP487Z (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DHP487Z (zonder accu).

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,3 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Makita DHP487Z (zonder accu).

De Makita DHP487Z is een krachtige klopboormachine die je veelzijdig kunt gebruiken. Met een gewicht van slechts 1,3 kilogram (zonder accu) is deze boormachine ook geschikt voor taken in lastige posities. Je kunt tot maximaal 36 millimeter in hout boren, waardoor je grote boorgaten maakt. De machine is onderdeel van het Makita LXT 18V accuplatform, waardoor je de accu van je andere LXT 18V machines in deze boormachine gebruikt. Met de ingebouwde ledverlichting kun je ook in donkere omgevingen duidelijk zien wat je doet. De Makita DHP487Z is ideaal voor lichtere boor- en schroefwerkzaamheden, zoals bij het installeren van keukens. Door het lage gewicht en de eenvoudige bediening voorkom je vermoeide armen aan het einde van de dag. Ook kun je de klopboormachine gemakkelijk in verschillende posities gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het gewicht. Dankzij het Makita LXT 18V accuplatform is de machine ook flexibel en kun je de accu van je andere LXT 18V machines gebruiken.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 36 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een gewicht van slechts 1,3 kilogram (zonder accu) is het langdurig klussen goed vol te houden

  .

  Deze machine is onderdeel van het Makita LXT 18V-accuplatform, zodat je één accu hebt voor al je Makita LXT 18V-elektrische gereedschap.

Minpunten
 • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DHP487Z (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DHP487Z (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DHP487Z (zonder accu). weegt 1,3 kg.

Makita DHP487Z (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DHP487Z (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita DHP487Z (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.