1. producten
  2. Makita 9565PZ.

Makita 9565PZ.

5/5

Makita 9565PZ. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita 9565PZ. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita 9565PZ. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita 9565PZ.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,4 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Omschrijving van Makita 9565PZ.

Met de Makita 9565PZ ben je op een veilige en efficiënte manier in staat om metaal, cement of metselwerk te slijpen. Deze haakse slijper is uitgerust met een krachtige motor van 1100 watt en een 125 millimeter schijf. Met deze slijptol kun je gemakkelijk tegels in de tuin op maat maken, maar ook metalen leidingen doorsnijden. De 9565PZ is heel compact van formaat en licht van gewicht, waardoor je het gemakkelijk vasthoudt en precies en veilig kunt werken. Veiligheid staat bij dit model hoog in het vaandel. Zo is er gebruik gemaakt van een schokabsorberend systeem dat ervoor zorgt dat de schijf niet opeens kan vastlopen. Ook de lepelschakelaar met veiligheidsknop voorkomt dat de slijptol onverwacht start. En dankzij de labyrint afdichtingen is het niet mogelijk dat stof en gruis de Makita 9565PZ binnendringen, waardoor de slijper jarenlang mee kan gaan.

Pluspunten
  • De herstartbeveiliging voorkomt het onverwacht inschakelen van de hoekige slijper. Je werkt altijd in de meest ideale houding door de verstelbare handvat. Dankzij de draaibare slijpkop kun je ook in moeilijk bereikbare hoeken werken.

Minpunten
  • De haakse slijper is niet uitgerust met een softstart voor een rustige opstart.

Veelgestelde vragen over Makita 9565PZ.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita 9565PZ. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita 9565PZ. weegt 2,4 kg.

Makita 9565PZ. heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita 9565PZ. is geschikt voor een .

Makita 9565PZ. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.