1. producten
 2. Dremel 3000 + 15-delige accessoireset.

Dremel 3000 + 15-delige accessoireset.

5/5

Dremel 3000 + 15-delige accessoireset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Dremel 3000 + 15-delige accessoireset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Dremel 3000 + 15-delige accessoireset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Dremel 3000 + 15-delige accessoireset.

Merk

Dremel

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

0,6 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergetui

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Dremel 3000 + 15-delige accessoireset.

De Dremel 3000 + 15-delige accessoireset is het perfecte multitool-gereedschap voor alle creatieve klussen. Het is een multifunctioneel gereedschap voor precisiewerkzaamheden zoals het snijden, schuren en graveren van verschillende materialen. Je krijgt een complete set met een 15-delige Dremel-accessoireset en een stevige opbergkoffer. De meegeleverde DVD met informatie over de gereedschap en de verschillende mogelijkheden is een bron van inspiratie. Door de innovatieve EZ-draaineuskap van de Dremel 3000 is het vervangen van accessoires zonder gebruik van een sleutel mogelijk. Het gereedschap is extra licht met een gewicht van minder dan een kilo en is voorzien van een comfortabele softgrip-handgreep, waardoor het prettig werken is. De Dremel 3000 + 15-delige accessoireset is een uitstekend gereedschap voor het vervullen van al je creatieve ambities.

Pluspunten
 • De multitool is geschikt voor fijnere detailwerkzaamheden dankzij de roterende beweging

  .

  Opzetstukken kun je zonder extra gereedschap wisselen

  .

  Met een gewicht van slechts 0,6 kilogram is de multitool comfortabel te gebruiken over een lange tijd.

Minpunten
 • Er worden slechts 15 accessoires meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Dremel 3000 + 15-delige accessoireset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Dremel 3000 + 15-delige accessoireset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Dremel 3000 + 15-delige accessoireset. weegt 0,6 kg.

Dremel 3000 + 15-delige accessoireset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergetui.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Dremel 3000 + 15-delige accessoireset. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Dremel 3000 + 15-delige accessoireset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.