1. producten
  2. DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset.

DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset.

5/5

DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,5 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset.

Deze DeWalt DCD777S2T-QW boormachine is een veelzijdig en krachtig gereedschap. Met de 2 XR 18V accu's kun je langere tijd achter elkaar doorwerken. De accu's zijn ook compatibel met ander DeWalt XR 18V gereedschap. Door de 65 newtonmeter maximale koppel is de boormachine ook geschikt voor zwaarder schroefwerk. In de 100-delige boren- en bitset heb je een grote variëteit van boortjes in verschillende maten, waarmee je door hout, steen en metaal boort. Je krijgt er ook een opbergkoffer bij, waarmee je al je gereedschap netjes opbergt en meeneemt. Met deze DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset heb je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met je geplande klus. Het compacte gewicht van 1,5 kilogram zorgt ervoor dat je langdurig kunt werken zonder last van vermoeide armen. De 100-delige boren- en bitset waarmee je door verschillende materialen boort en de XR 18V accu's maken deze boormachine tot een uiterst veelzijdig en krachtig gereedschap.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde boor- en bitset heb je alles wat je nodig hebt om verschillende klussen aan te pakken. De DeWalt XR accu die je meekrijgt kan ook gebruikt worden voor andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk met hetzelfde accu-platform. Met een maximale koppel van 65 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

    .

    De boormachine heeft geen slagfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset. weegt 1,5 kg.

DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.