1. producten
 2. Bosch Professional GBH 18V-26 (zonder accu).

Bosch Professional GBH 18V-26 (zonder accu).

5/5

Bosch Professional GBH 18V-26 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GBH 18V-26 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GBH 18V-26 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GBH 18V-26 (zonder accu).

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

5,27 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Bosch Professional GBH 18V-26 (zonder accu).

Met de Bosch Professional GBH 18V-26 combihamer haal je het beste uit jouw projecten. De compacte combihamer is een krachtige oplossing voor het boren van gaten in beton en het afbreken van gemetselde muurtjes of tegelwanden. De 18 Volt accu (niet meegeleverd) geeft je volledige bewegingsvrijheid, zodat je de machine overal kunt gebruiken. Met een boren van 26 millimeter in betonnen muren of vloeren kom je een heel eind. Gebruik de rotatiefunctie om losse materialen te verwijderen of bevestig een beitel in de SDS Plus boorkop en breek zo muurtjes of wanden af. De Kickback Control voorkomt terugslag bij zware werkzaamheden, waardoor je jezelf niet bezeert. De GBH 18V-26 haalt 4350 slagen per minuut en is uitgerust met een stapelbare L-Boxx, waarmee je de machine gemakkelijk kunt vervoeren. Klaar om aan de slag te gaan?

Pluspunten
 • De boorkapaciteit van 26 millimeter in beton is voldoende voor zware boorklussen

  .

  Met een gewicht van slechts 3,6 kilogram is de machine erg geschikt om langdurig mee te werken

  .

  De L-Boxx klik je stevig op andere koffers uit dit opbergsysteem en neem je daardoor makkelijk mee.

Minpunten
 • Er worden geen bits, boren of oplaadbare batterijen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GBH 18V-26 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GBH 18V-26 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GBH 18V-26 (zonder accu). weegt 5,27 kg.

Bosch Professional GBH 18V-26 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GBH 18V-26 (zonder accu). is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GBH 18V-26 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.